alwaysbabes -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Gruvene <3I dag har jeg vært på gruvene og gått 70 meter under jorda (haha veldig spessigjelt xD)  Blåfjell 2 (filmen) er blitt spilt inn der nede haha så det var mye av det de har brukt i fimen der. Har noen bilder derifra som jeg kan legge ut ;)

 

Jeg har flere bilder men det får jeg laste opp en annen gang fordi det tar så lang tid å laste de opp.. Og det er litt dumt at bilden er snudd men men...

 

- Charlotte <3

Gilde har nylig kommet ut med flere nye spennende produkter.

Nå kan du, om du har iPhone med videokamera, være en av de første i Norge til å få en spesiell opplevelse av disse produktene. Det eneste du trenger å gjøre er å laste ned appen Gilde AR ved å klikke HER. eller skrive "Gilde AR" i appstore.

Etter du har lastet ned appen åpner du den og holder kamera-funksjonen som dukker opp foran bildet nedenfor, se hva som skjer! Er det ikke kult?

Del konkurransen på Facebook!

I sammenheng med lanseringen har Gilde en konkurranse hvor både du som leser og blogger kan vinne gavekort på Nelly til totalt 3 000 kr, konkurransen gjelder kun i dag!

Klikk her eller på bildet ovenfor for konkurranseinfo. !

 • Stikkord:

  Ønskeliste &lt;3  JA da tenkte jeg at jeg skullle vise dere ønskelisten min <3 haha det er bar 2 ting da men de er sykt dyre! haha xD

  1 Macbook Pro 13  2. Canada Goose

   Fant ikke noe blidet av den.

   Og jeg har planer om å kjøpe meg cannon kamera snart ;)

   

  - Noe du ønsker deg?

   

  - Charlotte <3   

   

 • DØR av kjedsomhet!  Haha overskrift altså xD Men serr jeg dør av kjedsomhet nå! Det er ingenting å finne på i dag! Og når ingen er hjemme er det ENDA mer kjedelig! Hahaah i dag kjeder jeg meg altså...!  Men nå sitter jeg og vurderer om jeg skal gidde å gå å lage meg mat, har egentlig ikke lyst men men...  - Kjeder du deg? Forslag til hva man kan gjøre?

   

  - Charlotte <3

 • Åndenes makt  Nå sitter jeg å ser på Åndenes makt på TVN ( TV Norge.) Det er helt sykt at folk har " folk " i huset når dem sover, ser på tv OSV... Stakkar unger som må ha den følelesen av at noen er nær dem. 

  I dag har jeg vært i Bø, og sett på en hytte oppimellom der xD Kjørte i 4 timer i bil tilsammen!! Er sykt støl i beina... Og i morgen skal jeg bare slappe av til det fulle <33 Kanskje finne på noe med Celine :)


  Kul da haha (Nooot) Bildet tatt i sommer <3

   

  - Ser du på Åndenes makt?

   

  - Charlotte <3

 • Syk...  Nå er jeg syk, og jeg kjeder meg så jeg tenkte jeg kunne blogge litt.  Har funnet noen " Wants" fra Nelly.com, så here u go! <3 

     - Hva syntes du? Noe du kunne tenke deg?

  - Er du syk? Hvordan?

   

  - Charlotte <3

 • ......  Jeg blogger utrolig lite for tiden, og det er fordi jeg rett og slett ikke har tid... Jeg tar meg en pause fram til vinterferien, for nå har jeg ikke tid har så mye å gjøre + at jeg aner ikke hva jeg skal blogge om så gjerne kom med forslag til viterferien som er i uke 9 ;)

     Haha random bilde! xD

   

  - Charlotte<3

 • Sorry..  Sorry, for at jeg ikke har blogget på noen dager, men denne uken har rett og slett vært travel.... Men nå er jeg vel tilbake. I dag skal jeg og Celine finne på noe . Det blir gøy :) Snakkes når jeg kommer hjem igjen :)  - Hva skal du i dag?

   

  - Charlotte <3

 • Må-gjøre video!!  Idag skal vi nemlig prøve og lage den. Gled dere! :D

  -Celine

 • Monday....  Hallo <3

  I helgen har jeg vært hos pappa og når jeg var der fikk jeg vite at jeg kanskje skal til Paris i sommer<333 Håper vi skal det, går å gleder meg allerede! <3 Hahahaha x D   I dag er det mandag og en ny uke med nye muligheter <3    BTW jeg hater mandager!!! Men er fornøyd med at jeg bare har engelsk lekse igjen og er ferdig med resten <3333   Stattestikken på bloggen går opp og ned hele tiden (nå er den oppe <3) hahaah  - Liker du mandager?

   

  - Charlotte<3

 • ......?  Akkuat nå kjeder jeg meg dønn i hjel, aner ikke en shit hva jeg skal gjøre også er det MANDAG worst day ever. Uansett gleder meg til fredag så er det helg! :D  Kjedelig og trist dag.... -.-

  -Kort blogginlegg fra Celine <3

    • Les mer i arkivet Februar 2012 Januar 2012
  hits