alwaysbabes -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Redigerer profilbilder!Hei (a)

 

-Celine blogger!

Lenge siden sist jeg blogget men uansett jeg har hatt det bra! Jeg har greid å knuse ipoden min og får den ikke tilbake på uker, så det blir ikke så veldig masse blogging! I tillegg har jeg lagd et nytt design, håper du liker det.

Som overskriften sier jeg har begynt og designe/ redigere bilder og jeg elsker bildene jeg lager (ikke slevopptatt) eksempel.:


Elsker det bilde over mest av alt! Veldig fornøyd med det! :)

 

Klem

 • Yes i says  Heehe fin overskrift xD Ja nå er det lenge siden jeg har blogget, men grunnen til det er fordi jeg har ikke tid til å blogge..... Denne bloggen var bra på starten syntes jeg, men nå er den ikke bra i det hele tatt!! Og det er at jeg ikke har blogget på lenge, er grunnen til at jeg ikke er fornøyd med denne bloggen nå... Jeg tror ikke det blir noe mer av meg her fordi jeg har ikke så mye tid og alt blir egentlig bare surr.... Men i alle fall jeg kan jo bare si det jeg har gjort de ukene/måndene jeg ikke har blogget. Jeg har vært med venner mye av tiden, vært med familien, gjort lekser, skole,skole,skole og noe annet... Og jeg kan ikke klare å gjøre alt det hele tiden... Og skole, lekser , familie og venner kommer før bloggen...  Og Celine vet jeg egentlig ikke hvorfor ikke blogger, men det er vel mye av det samme grunnene som jeg har ;))  Hehe dette var litt langt innlegg syntes jeg, men det er jo egentlig greit fordi jeg ikke har blogget på LENGE!!!     Ja så dette blir vel det siste innlegget fra meg her i allefall for en ganske lang periode...  HADE <3

     Meheee xD

  - Charlotte <3

 • Les mer i arkivet Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012
  hits